imageedit_1_2127479266

Scouting Connection

Scouting Connection is opgericht in 2016 en is gevestigd in zowel Cyprus als Nederland. Scouting Connection is opgericht om voetballers uit Nederland te verbinden met Malta of Cyprus. Dit kan door het opzetten van een proef voor een speler met de potentie om een contract te verdienen aan deze test. Voor spelers is het interessant om in het buitenland te voetballen en de voetbalclubs kunnen van waarde zijn voor het behalen van een hoger niveau binnen het spel.

Next Level Soccer Academy

Next Level Soccer Academy is een particuliere voetbalacademie opgericht door Jouko Gorissen en zijn vader Theo Gorissen. Beide mannen zijn fanatieke voetballers en hebben een levenslange ervaring in het voetbal. De ervaring die beide mannen in het voetbal hebben is te zien in het niveau dat ze speelden, maar ook in de verschillende projecten die ze samen over de hele wereld hebben gedaan.

John Robinson Soccer USA

Bij John Robinson krijg je de onbetaalbare kans die Amerikaanse colleges studenten bieden en buitengewone ervaringen voor je creëren om je als voetballer te blijven ontwikkelen. Met een persoonlijke, alomvattende benadering van het leven in de VS, maken ze gebruik van je voetbalvaardigheden met de groeiende vraag naar internationale studenten 'voetballers' op Amerikaanse colleges. Ze zijn ook een exclusieve Europese partner met College Fit Finder USA, de #1 college recruitment player portal.

Kees Lozekoot

CEO Fitkeeper
Kees Lozekoot heeft in mei 2017 FITkeeper opgericht. Na zijn voetbalcarrière wilde hij graag mensen persoonlijk gaan begeleiden om zich fitter te voelen, om sterker te worden en om sporters te helpen met hun voorbereiding richting een wedstrijd. Daarom bied hij trainingen aan op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid. "Als allround sport- en bewegingscoach ben ik er voor jou zodat jij jouw sportieve doelen kan bereiken."